Gotta

Hejhej, jag sitter hemma med datorn i knät och ser lite på tv, multitasking ;D haha
Äter klubba också och dricker cola, var på så dåligt humör idag när jag stressade till bussen från en regnig idrottslektion utomhus. Så köpte cola och en liten påse med Molaco klubbor, gott gott :D


Tävlar om valfri produkt

Jag är med och tävlar på http://vadfanskajagheta.se blogg om en valfri produkt från brandsinfashion!

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlings inlägget!

 



Tårta&morsdag

Igår var de ju morsdag och då måste man ju vara snäll mot mammorna i ens närhet så jag och min lillebror Marcus bakade en fin tårta till mamma och farmor! Dock blev den inte så fin. Mest bara lite kladdad grädde.

Eftersom vi inte hade någon god sylt, bara lingon och blåbär, så tog vi och hackade olika frukter.

Vi vispade lite för mycket grädde.

Och sedan satte vi ihop de till en tårta med strössel på! Hahah
Den blev ganska god iaf. Speciellt om man gillar massa grädde.


Idag

Hejhej! Solen skiner idag, sjukt härligt med tanke på att de varit regnigt hela helgen!
Jag sitter här i min soffa och dricker lite cola och njuter av att bara ha haft en lektion idag.
Innan jag åkte hem gick jag förbi H&M och hittade ett par sol glasögon!

De var bara dom kvar så var tvunge att köpa dom!
Älskar solglasögon! Man kan inte ha för många!


Glad Sandy!

Måndag!

Haha har suttit och funderat typ hela dagen va tusan de menas med klämdag eftersom de stog så på skolans hemsida om fredagen. Googlade nyss de, hahah seg, och såg att de betyder typ en dag mellan två helgdagar som man oftast brukar ta ledigt på! WIHOOOOO!
Så har super lång helg från torsdag till tisdag, fett nice!

Idag har de varit söndag och jag har spelat en massa sims! För mycket, hade tänkt göra klart läxan vid sex tiden men nu sitter jag här och är precis klart. Skönt äre iaf :D Såå glad nu, nu är de ju bara vänta på att sommaren ska komma!

Min fina reklam för bloggar och hemsidor



Busskurs(?) reklam.

Blir ni sugna? ;D

Vill ha


Allting från Forever21

Sims

Har suttit och nördat Sims 3 hela kvällen med cola och choklad! riktigt trevligt hahah, älskar sims!

Nu blir de dock sängen för jag tror jag är trött... Och min rygg vill ligga ner och sova. Ska se om jag har några film att somna till också, de vore nice!

Lördag!

Hejhej, här sitter jag och har precis sminkat mig, varför vet jag inte. Har inte tänkt göra nå idag. Men fick lust att sminka mig lite, de måste man ju få ibland, right?



♥Bilder


De var dunder längesen jag la upp nå fina bilder så, ja.

Tacooos♥

Åh längar hem! Vi ska äta tacos till middag, sjukt gott och länge sen jag åt de :DDD

En timme kvar, sedan bär de av hemåt!

Skoljobb jobb jobb

Hejhej, jag sitter i skolan just nu och vi ska strax ha utställning med våra verk. De ska bli kul :D
Här är en bild av mig

Och efter som folk (jag) älskar före bilder
Före bild:

Blev rätt nöjd med bilden, har ju fler också såklart


Jag tävlar om en vit iPhone 4

Jag är med och tävlar på modellinglove.se fina blogg om en vit iPhone 4!

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlings inlägget.
Nu ska jag hålla tummarna!



Np

Har precis haft nationela prov i matte! Usch, fast dock kändes de bättre än första delen, hoppas de gick bra bara ananrs blir jag väldigt ledsen.
idag har jag tänkt beställa mer hårfärg, igen, så jag slipper ha blont/rosa. Kul kul :D

Glittriga grejor

Har hittat massor av fina saker jag vill ha bara från have2have.se, massor av fina glittriga smycken som jag just nu önskar var mina!

Har gjort bort lite läxor så känner redan att jag börjar bli lite gladare och mer shopping sugen!

GE MIG PENGAR NU!


Dom där skorna hade varit perfekta till sommaren. Stadig klack, luftiga och lagomt höga!

Smink

Har suttit och kollat på sminkvideos med Promise Phan och blev inspirerad att prova på själv. Har alltid tyckt de är lite läskigt med att göra näsan smalare osv, de har aldrig riktigt gått bra för mig. Men nu blev jag faktiskt nöjd.

Hahah har mittbena också!


3 Dagar

De var tre dagar sen jag skrev ett blogg inlägg så tyckte de var dags nu igen. Har verkligen inte orkat blogga, har sjuuuukt mycket i skolan just nu. Usch hatar att allt typ ska bli klart i veckan. Hatar att jag inte får mig själv att jobba med alla grejer. Usch usch, känner mig sjukt tråkig också, jag internetfönstershoppar inte ens :C Och jag älskar att göra de.
Men efter i morgon kommer nog uppdateringen bli lite bättre, dock inte super bra.

Håret

Blekte och färgade ju mitt hår i går, de blev väldigt ljusrosa. Vet inte om jag gillar de eller ej, de ser ju lite ut som om jag har mörkare underhår men... Ah jag vet inte riktigt.

Så ser de ut, dock är de inte gult som de ser ut att vara i kanterna.

Britney Spears feat. KeSha & Nicki Minaj - Till The World Ends


Lyssnar jag på just nu! Drömblandningen, Nicki Minaj Britney Spears + KeSha!
Jag sitter med blekning i just nu, så nu jävlar är de bäst att håret blir bra!

Blalblabla

Hejhej! Jag sitter just nu i skolan, uppdateringen har börjat bli dålig men jag känner mig så tråkig! Och jag vill ju inte klaga för mycket heller ;)
Idag har jag tänkt ta tag i mitt hår och bleka de, hade tänkt göra de under helgen. Men de ser förjävligt ut! Orkar inte se ut som en iditot mer så de får bli dag. Ska inte bara bleka de såklart, ska in med mer rosa färg, som förhoppningsvis fastnar denna gång.

Skola

Har precis haft nationela i matte och usch och fy! Matte är mitt mindfuck. Men jag gjorde mitt bästa och försökte verkligen, även om jag inte tycker de är snällt att ha provet så här på morgonen, jag hinner inte vakna ordentligt utan sitter där nyvaken och smått förvirrad.
Längtar tills alla skola är över!



Fördelar

Fördelar med att bo på landet: Om du bara har en lektion kan du fråga läraren om att få jobba hemma den lektionen eftersom de är så svårt att ta sig till och från skolan!
Haha så jag har varit hemma hela dagen idag och chiiiillat! Stört skönt. Dock sov jag väldigt länge men konstigt. Jag Kände mig typ aldrig trött när jag sov eller försökte somna men när jag öppnade ögonen eller försökte kliva upp ja då blev jag sjukt trött, super konstigt?
Har inte orkat blogga nå idag, varför vet jag inte.

Nu sitter jag iaf och ser på Jersey Shore! Så grymt. Funderar på att bli lite brun jag med, man blir lite sugen. Liksom jag har alltid varit super blek och fet haha. Så kan ju kanske vara kul att försöka brun och smal ist?
Hahah, ja de skulle inte vara fel de :D

Sjukt sköna människor! :D

Idag

Jag idag då! Har plockat fram skin jackan, en äkta vår känsla. Kommer dock ihåg en vinter jag gick med den, de var riktigt kallt. Jag gick en hel vinter haha :D
Så ja... Så där har jag sett ut idag då, bekvämt och ganska fint.
Var tvungen att censurera ansiktet på nedersta bilden, så ut som ett såg spån så här nedanför kan ni se hur jag har sett ut.


skolarbete

I skolan har vi en uppgift att komma på en produkt och sedan formge den och göra reklam för den. Jag har kommit på ett extrakt som gör så att håret växer upp till 20 cm på bara några timmar! Haha :D
De är väldigt kul faktiskt, just nu sitter jag och försöker få fram hur produkten ska se ut och vila profil färger den ska ha :D

Sådär ser de ut just nu för mig, de blir nog rätt bra tror jag, dock är den inte alls klar just nu. Är inte så jätte bra på att rita i Photoshop så den kommer nog bli lite skakig :D


Sitter i skolan

Och har någon media lektion, hat gått i ett år men har ändå inte lärt mig vad alla media lektioner heter haha. Vi sitter och kollar på reklamer och ska skapa egna.
Har en dålig hår dag idag, inte kul. De ligger typ helt platt men orkade inte tjafsa med de så mycket i morse. Kommer bild senare!
På tal om bilder har jag tagit en dagensoutfit bild! OJOJ men de kommer också senare, så nu har ni mycket att se fram emot! Haha

Bjuder på en mysig bild som får mig att längta hem! Och som får mig att önska att vi hade bättre väder


The Sims 3

Hej! Jag sitter just nu och hållre på att installera mina kära sims 3 spel! Så jag har längtat efter att få spela, har massor av spel ideér som måste få levas ut haha :D

Sitter på min gamla dator nu och de är rätt skönt faktiskt. Den börjar inte låta lika illa.
Men eftersom den gamladatorn har fått en ny hårddisk så måste jag installera om allt, jobbigt.

vill ha!

Hatar att jag inte har nå pengar, köpte ju the sims medeltiden för typ alla!
Hatar att jag hittar massa saker jag vill ha när jag inte har pengar!










Hittade hemsidan på Addie Heros blogg!

bla bla bla

Fick tillbaka min dator som varit på lagning i går :D de är kul för då kan jag spela sims och se på Jersey Shore! Wooohoo :D
Dock har jag tappat bort min the sims 3 manual så jag kan inte installera spelet för jag har ju ingen registreringskod! Aja de fixar jag!

 


Mår bättre

Jag mår mycket bättre idag :D Riktigt skönt, dock känner jag mig fortfarande lite konstig. Typ darrig och vinglig. Mådde riktigt dåligt igår så orkade inte blogga nå.
Nu är jag uttråkad och vill hitta på något kul... Aja hoppas ni har haft en bra dag så här långt!

Haha gammal bild!

Bättre bild

Bättre bild på håret

Som man kan se så är de rätt gul/rosa i luggen kvar, så de ska jag försöka få bort snart ^^

Mår illa

Usch jag har börjat må väldigt illa, de är jätte jobbigt! Pappa och Marcus är ju hemma just nu för att dom båda har magsjuka. Jag har ingen lust att vara kvar i skolan, men de är ju inte så farligt länge kvar :)

Rosa

Nu har mitt hår blivit mer rosa! Hade i färgen under natten och skjölde ut de nu på morgonen. Dock blev de lite ljusare än vad jag hade velat så mamma ska köpa blekning till mig så ska jag ta och fixa under helgen!
Men de ser iaf bättre ut än förut :D

Huvudsaken är ju att jag kan ha i löshåret!


Hår

Nu sitte jag med massa fin rosa färg i håret, dock har jag en dålig känsla. Är rädd att de inte ska bli bra, typ inte fastna över allt. Åh hoppas jag inte har rätt...Hatar dålig känslor!


Har tvättat mitt lösahår också! Första gången sen jag började använda de! Har hängt upp de och håller på att torka de med hjälp av en fläkt, jag är allt bra smart jag!

M


Missade bussen

har precis kommit till skolan nu, missade bussen. Dock gjorde de inte så mycket för vi har haft sovmorgon till 12 och bussen går 0830, så hade fått vänta några timmar. Ist skjusade mamma in mig :D
Idag så ska jag färga mitt hår! Längtar !


Duktigt chey

Jag sitter och jobbar matte just nu, känner mig så duktig! + att de för en gångs skull går bra :O
Målar naglarna också så dom är fina tills färgen sätts i håret.


Jag gillar min ring haha

Paket!

Åhåhåhåh fick mina packet nu!

De var mina skor och hårfärgerna som jag tjatat om som äntligen kom!

Så fina :D
Dock hinner jag inte färga håret idag, blev försent, så de får bli i morgon!

The sims medeltiden

Köpte ju som sagt The sims medeltiden igår och de var riktigt kul faktiskt! Lite tråkigt att allt handlar om uppdragen och att man inte kan bestämma över simmarna i sin familj. Men de var skönt med något nytt!



Jag idag


Min näsa ser sjukt konstig ut...Och USCH på håret som typ ser ut som en blöja.

God morgon!

Jag skulle egentligen ha haft sovmorgon idag men lilla jag trodde att vi hade nationela på morgonen, de stog de på hemsidan, så jag vaknade en timma tidigare och for in till skolan! Så nu sitter jag och väntar på att dumma klockan ska bli 0945! jag som älskar mina sovmorgonar...
Aja. Jag färgade inte håret i går eftersom mamma inte orkade hämta packetet igår, ist ska hon göra de idag! Och nu är de inte bara min hårfärg som har kommit utan mina skor också! Sååå roligt :D

Så fina! Hoppas dom passar!

WIEEEE

Wieieieieieieieeeeiiiiiiii!Har precis varit och köpt the sims medeltiden! Köpte de inte igår då mitt kort krångla. Men de var bra att de funkade för när jag skulle betala, var säker på att jag hade 499 kr, så hade jag bara  490. Men mannen i kassan sa att de gick bra!! Gissa om jag är glad!
Kärlek till snälla människor!
Har lång lunch så nu ska de spelas!
Min hårfärg har också kommit så idag blir de massa sims spel och hårfärgande!

The sims medeltiden

Hejhej och godmorgon typ, jag sitter och ska strax ha svenska och sedan sluta. Och då ska jag springa in till stan och köpa The sims Medeltiden! Åh kan knappt vänta! har velat spela sims jätte länge men min santionära dator är trasig så har inte kunnat göra de flera veckor. De ska bli kul kulkul!

Hoppas bara de är kul, men de borde vara de. The sims folket har ju gjort de!


Inspiration


Kat von D

Hade tråkigt så försökte sminka mig som Kat von D, vet inte riktigt om jag lyckas, tyckte jag fick till de ganska bra för att ha typ två borstar som typ går att använda ^^

Min min blev lite wierd och ljuset är rätt dåligt. Och mitt läppstift är faktiskt mörk rosa inte så ljust som de ser ut att vara. Aja.


Wall-E

Är typ världens finaste film. Kan se människor gråta och skricka av sorg men ändå på verkar de mig inget, men när jag hör Wall-E och Eva prata så smällter mitt lilla hjärta. Så gullligt :D Vill också prata så...Ibland.




dubdubido

Jag har kommit hem nu, blev en bra stund i fågeltornet med Johanna. Riktigt trevligt :D Färden dit var ett litet äventyr med hoppande över stooora diken och se upp för storspovar.
Jag tog med mig mina kameror men de blev inga bilder, varför? Jo jag glömmde stoppa i kort i båda.
Typsikt ja. Men de var trevligt iaf! :D
Nu är jag lite trött och funderar på om jag ska äta någon middag, är inte speciellt hungrig... Ska iaf se Wall-E, så gullig film :D Och de har gått nog länge nu sen sist jag såg den att de går bra ^^

Nöjd liten Sandy!

Fin dag idag ja

Hejhej, jag sitter på altanen jag med ett glass god cola(en hel flaska faktiskt) och njuter av de fina vädret, dock är de rätt kallt, tio grader. Men shortsen är på iaf!

Min dator är som man kan se, väldigt dammig.
Nu ska jag börja fixa mig och åka med Johanna till fågeltornet där vi ska fika! Så svenskt ;D haha



Hemma

Har haft skit kul hos fina Maria! Riktigt trevligt och roligt ^^ Har massor av bilder där ifrån, men de kommer i morgon :D

Vackra Maria!

Färdig fixad

Sådär ja nu är jag färdig fixad! Gick fort då jag bara behövde ta bort lite gammalt smink och sedan bara bättra på de som redan var på ^^

Egobild bomb! Typ

fick i löshåret

Jag fick till löshåret så de såg någolund bra ut! Woho :D känner mig redan mycket finare än tidigare, skööööönt!

Men sminket ser fortfarande hemskt ut, vet inte vad jag tänkte i morse D:

Hemma

nu är jag äntligen hemma! Så skönt, ska vila en snabbis och sen så ska jag fixa mig och sedan gå till Maria!

Medans jag väntade på min buss så köpte jag sånna där Marabou kakor som varit så ombloggade och dom var faktiskt goda, även om jag inte riktigt gillar kakor tyckte jag om dom. Speciellt choklade som var i haha :D

Biiiiillder

Jag har lånat skolans Canon kamera, ska ha med den hem under helgen, även om jag har en Nikon hemma. Lånade den mest för att testa och se om de är några skillnade. Gick en liten sväng på lunchen och provade den lite och kan nog se några små skillnader.


Är lite ovan den men börjar lära mig hehe.

Fredag fredag kulkulkul

Hejhej, jag sitter i skolan just nu och ska strax börja fara hem, om typ tjugo min, skönt. Sedan blir de att gå till Maria och fira henne, hon fyllde ju år i går :D

En bild på mig från när jag fotade Johanna, laddar upp den istället för att ladda upp någon från idag. Ser hemsk ut, fult hår och smink.


är sugen

På att pierca mig såhär :

Tycker de ser grymt snyggt ut, dock tror jag de inte riktigt passar på mig utan att de är för lite smalare människor. Men någon dag kanske de blir dags att skaffa, vill också ha i naveln, älskar att de finns så fina smycken! :D Är snart arton så, woho haha.


rosahårtoning!

Har precis beställt hem två stoora burkar med rosatoning! Behövs verkligen! Mitt hår ser disgusting ut, men nu ska de bli fint! :D

149 kr på shock ^^


Torsdag

Jag sitter nu hemma med en stooor och god cola :D behöver piggas upp, sov två timmar inatt så börjar känna mig lite slö nu haha . Dock har de gått fint hela dagen, inte känt mig de minsta trött eller konstig, skönt de!
Nu ska jag hämta posten och kolla om jag fått något brev av posten (?) där de står att mina skor har kommit :D *hoppas hoppas*

Bjuder på en gammal bild med kort hår, har typ samma tröja på mig som idag så de blir ju fin fint!

Im back!

Jag har tagit mig till skolan idag och sitter nu som jag brukar göra och väntar på att lektionen ska börja!
Känns rätt skönt att vara tillbaka och må bra men fick bara två timmars sömn i natt så känner mig rätt...Seg tyo.
Och ful, har ingen hårförlängning i och de känns tomt påmitt huvud, löshår gör så mycket, jag kan göra håret jätte stort. Nu när jag har kort ser de konstigt ut tycker jag. Man ser smalare ut och de är ju så fint också :D
Åh nu saknar jag mitt hår...

Stars n' stripes


Tyckte dom var lite fina faktiskt, vad tycker ni?
Klicka på bilderna som vanligt!

Dödens död

Njae, jag är inte död men de känns allt bra som jag är på väg att dö. Mitt huvud gör ont, mina lungor, min hals och jag har feber. De är anledningen till att jag inte orkat blogga något, jag hoppas den duger.
I morgon hade jag tänkt ta tag och börja klicka in nå inlägg igen, de är ju inte precis super ansträngande!

RSS 2.0