Glitter high heels

Tänkte dela med mig av några vackra glittriga skor, och dom flesta är till väldigt bra priser. Tror inte någon av dom går över 1000 kr!

Klicka på bilderna för att komma till hemsidorna!


Jag vill ha pengar

Åh, jag klickade runt lite och hittade denna fina klänning

Såå fin, har länge velat ha en vit eller puderrosa klänning till sommaren, de blir ju så varmt med bara svarta kläde. Dock har de varit skiit svårt att hitta en klänning som jag velat ha, allaljusa är ju typ student klänningar och de jag vill ha är en enkel vardagsklänning. Som denna! Skulle vara super fin med mina klackar som kommer snart och ett par fina strumpbyxor och kanske en skinjacka? Eller en tunnare för dom varmare dagarna :D
Fast just nu har jag inga pengar, eller jo typ 72 kr. Men får snart måndaspeng och lite andra pengar.

Hoppas den finns kvar för de och om någon känner sig extra snäll kan den ju ta och köpa dennna till mig? Jag skulle bli evigt tacksam!
Blev rätt mycket text om en klänning...Haha aja, de var ju intressant iaf ;D

Sitter kvar i skolan

Hade ju tänkt åka hem efter utvecklingsamtalet men stannade kvar ändå, så nu sitter jag på lektionen och väntar på att den ska börja "på riktigt" De gick bra på samtalet, har nå omprov i matten att göra och några saker jag glömt skicka in osv. Sköönt!
Var på en kort promenad på lunchen i det fina soliga vädret, dock är de inte lika varmt som i Stockholm, men de är iaf fint!




Skolan

Godmorgon godmorgon!
Jag är i skolan idahg, även om jag har feber och mår dåligt fortfarande. Ska ha utvecklingsamtal kl tio och sedan ska jag åka hem! Skönt, ser helt hemsk ut idag, mitt smink har redan kladdat sig. Men får överleva den här halva lektionen.

Kisse

Var bara tvungen att klicka in en liten bild på mitt lilla Monster!

Han är så fin!

Känns som om jag kommer dö

Nästan. Har blivit dunder sjuk typ, har feber och har jätte ont i näsan och huvudet :( Så kommer nog bli rätt dålig uppdatering hära. Iaf ett tag typ. Så då vet någon som läser detta. Ha en super duper grym dag!

Titta hära

Titta vad jag fick av min mamma igår!

En liten Coca-Cola väska! Blir skit braa till sommaren när man ska ut med cykeln och vill ha lite små saker med sig :D Happy giiirl!


Locktång

Det här är locktången jag använde för att locka håret i måndags.

Haha den är typ från 80-talet så den är väl inte så bra för håret som dagens är men den funkade iaf!


Lunch

Hejhej, jag sitter nu och väntar på att klockan ska bli tolv och media lektionen ska börja. Kunde inte blogga så mycket som jag ville igår kväll då strömen gick, så de får jag lov och ta igen idag! Haha.

Så här sitter jag och ser ut just nu, förjävlig kan man beskriva mig just i denna stund. Duschade igår så håret är super flygigt, lent och jätte jobbigt.
Jag slutar tidigare idag, 1345! Så trevligt, tror också jag börjar bli mer förkyld.


Snart kommer mina skoooor!

Ååh vad jag längtar till nästa vecka! För då kommer mina skor! Om nu inte posten börjar tjorva, håller tummarna på att dom inte gör de. De får dom inte. Annars blir dom köttfärs.
Håller redan på att planera på vad jag kan tänkas ha för fina kläder till, kulkul :D
Nu ska jag ut och övningsköra med min fader, dock en kopp kaffe först så man inte somnar framför ratten ;D

Bilder


Hemma

Åh min dator stängde av sig helt plötsligt när jag höll på att skriva ett inlägg, var nästan klar :C Bara att skriva omdå
Iaf så är jag hemma! Så skönt plus att de är riktigt fin fint väder :D
Var och köpte ögonfranslim och en tuperingskam efter skolan. Så skönt med en riktigt tuperingskam igen! Min förra försvann mystiskt och sedan dess har jag fått använda en helt vanlig kam, men nu jäklarns kommer jag göra mitt hår skit stort och skit bra! Wioooee


Tisdag men känns som en måndag

Hejhej, jag sitter och har engelska just nu. Orkade inte blogga nå igår, även om de var måndag var de ju typ en söndag och alla vet ju att söndagar är skit tråkiga ^^

Så här ser jag ut idag, lockade håret faktiskt och de blev rätt bra. Har inte heller så mycket svart smink som jag brukar ha, känner mig lite naken...Men de blev ändå rätt fint. Lite naket är ju inte alltid fel ;D
Ni får ursäkta att jag ser supersur ut ser också lite härligt pluffig ut om kinderna. Jävla påsk.

Har bara en lektion till idag, skulle egentligen ha haft idrott men känner att jag är förkyld för att vara med så drar hem eftersom de är sista lektionen.
Innan bussen går hade jag tänkt köpa ögonfranslim också, och kanske något annar roligt som man råkar vilja ha :D


Jag idag

Eftersom jag inte laddat upp någon bild på hur jag ser ut idag tänkte jag att de allt var dags för de!
Jag är helt osminkad så...Ja


Lösögonfransar för ca 9 kr

Tittade in på Milanoo.com, som har jätte fina grejer till super bra priser, och såg att dom sålde tio par lösögonfransar för ca 9kr! Om jag hade haft ett kort som gick och betala med på nätet hade jag beställt hem dom på en gång!

Klicka på bilden för att komma direkt till ögonfransarna

Tak

Hej och godmorgon!
Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag.... Kanske gå ut på taket och lägga mig där i solen med kall cola, musik och solen rakt i ansiktet? De är dock inte speciellt varmt ute... Lite kallt faktiskt, men solen är ju varm...

Ja, jag kanske gör så. Kanske tar med mig datorn också...
Mycket punkter jag skrev idag haha, men dom ger ju en extra spännande stämning.

Den man älskar, den agar man!

Nu kommer de lite bilder från igår då vi var i stugan och städade  upp osv, hittade lite roliga prylar :D


De är jätte nära till vattnet där, ca två meter, trevligt!


Jag hittade en SJ bok från 1954, de var en såndär hundra års firar bok, väldigt intressanta bilder.


Rawr!


De är extremöverlevnad på tv med mi superhjälte Bear grylls! Han kan verkligen göra bra tv, dock verkar den ha lite konstig på verkan på mig. Istället för att känna skärk inför alla läskiga och super svåra saker han gör så att vi från soffan ska lära oss att överleva utan en chipsskål i knät, till saken nu, han får mig att vilja springa rätt ut i skogen för att gå vilse och sedan få prova på alla överlevnads tekniker.

Och tro nu inte att skogen är skoningslös bara för att den är i Sverige. Nejnej, den är fylld av rabiesrävar, pest råttor och massa blodsugande mygg!
Men jag kommer aldrig längre än att försöka komma upp ur min rätt så okej sköna soffa, då inser jag att jag inte egentligen gillar rabiesrävar, pest råttor eller blodsugande mygg utan att ligga och låtsas i soffan är mera min stil.
Ta er en titt på Herr Grylls, ni kanske inte gillar de, men ni överlever!

Jag gillar när han tar av sig sin tröja, de ser inte helt fel ut.



Glass + chips+ cola och Juno på tv!

Just nu sitter jag och ser på Juno på tv, den är riktigt bra om man inte sett den måste man de annars missar man något bra ;D Till filmen har jag glass och chips att knapra på tillsammans med Cola. De är ju påsk så lite måste man ju få överdriva med godheterna. Eller hur?

Gott <3


Photoshoop

Hehej! Jag har suttit och redigerat denna bild jag, även om vädret ute är strålande (photoshop är roligare) och man borde vara ute.

























Vad tycker ni? Ser hon jäätte photoshopad ut? Och tro nu inte att jag tycker hon var ful innan eller så, jag tycker om att redigera människor yngre just för att få se hur dom kunde ha sett ut. De är intressant tycker jag :D

Tror jag börjar bli förkyld...

Åh de är jätte fint väder idag, 12 grader i skuggan :D Vet att jag inte bloggade något igår kväll men var så trött och orkeslös, tror jag börjar bli förkyld. Men idag ska de bli bättre :D Hoppas jag... Nej de ska!
Nu ska jag ut i det fina vädret och gå, ni får hade så grymt. Hejdå!


HEMMA!

Åh va skönt att vara hemma äntligen. Har ju varit med familjen och röjt i stugan, de var jätte jobbigt :C haha. Blev jätte hungrig så nu sitter jag och väntar på att de ska bli mat :D
Laddar upp lite bilder efter jag ätit, de är ju jätte spännande att se hur de hela gick till ;D haha nej men bilder är ju alltid bättre än text. Typ.

Trött trött

Fy vad jag är trött, sitter typ här och håller på att somna. Ändå känns de som om jag har druckit massa kofindrycker som jag borde ha blivit pigg på, men nej nej. Blir att somna tidigt kväll :D
Skönt att få testa nya sängen ordentligt haha :D

I morgon blir de upp tidigt och åka till stugan och röja där, heeela dagen. Jobbigt.

Ny SÄNG!

Åh äntligen har jag fått en ny säng! Det behövdes verkligen.

Titta så trasig, inte kul.


Den nya, hel och super fin!

Skön är den med!

Promenad med Johanna igen

Jag har varit på promenad jag med Johanna och hundarna såklart! Sex km denna gång också, skönt!

Stora jag med mina übersköna skoterskor! Och fina lilla Kim såklart :D

Johanna hittade skum, som enligt henne luktade illa


Godmorgon!

Godmorgon eller de blir väl typ godmiddag nu...Aja.
Har inte fått in de där med att blogga direkt när man vaknar ännu, mest kanske för att jag älskar att ligga och mysa innan jag kliver upp. Men de kommer väl :D
Idag blir nog en rätt tråkig dag, har inget speciellt jag tänkt göra utan bara slappa och försöka njuta av lovet! Vet inte heller vad jag ska skriva hära... Men jag kommer väl på snart! Hoppas de.

En liten bild på mig och min knnubbis <3

Trocadero

Hejhej!
Nu sitter jag här vid datorn igen, och lär sitta här ett lite tag till. Sedan får de bli att mysa ner sig i sängen!
Sitter och dricker Trocadero, är ju en cola galning men de funkar som nödlösning haha. Dock börjar jag må lite illa, men de slinker ner ändå :D

Super fin min!
Har använt lösögonfransar hela dagen idag och kan ju säga att de är förbannat skönt faktiskt! Haha skönt att slippa kladda en timme med mascaran som ändå bara kladdar och klumpar sig under dagen, ännu är jag inte speciellt bra på att sätta fast dom men de kommer väl.
Ska försöka fortsätta använda de så länge min plånbok tillåter.

Bad ass!

Hahah har suttit och photoshopat en bild nu ett tag och försökt få en såndär typsik musikbands-bild. Typ mycket kontraster, häftig himmel och coola bad ass ansikten!

Fotat och redigerat av MIG

Blev rätt nöjd förutom att mitt ansikte ser stört ut och himmelen kunde ha varit coolare. Men de kunde jag inte göra så mycket åt faktisk. Åh vad kvaliten bled dålig här på bloggen >:C

Sminkpalett för 189:-

Åh hittade precis denna sminkpalett för 189:- De är ju faktiskt väldigt billigt för en palett :D
Fina färger också, ska försöka att inte slösa alla pengar på en gång så man kanske kan köpa denna!
http://www.bellme.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artgrp=17&artnr=PACO88OGON_OL&visa=1-1000&Sort=Beskr&Visn=Std

Blev inte

Att åka in till stan eftersom de regnade i morse :C men nu är de fint väder! åh vad jag blir arg på vädret...
Aja får ta och hitta på något annat att göra...
Har iaf sminkat mig och fixat håret nyss, skönt vare! Har inte haft fixat hår på jätte länge :D


Inspiration


Spelas just nu

Grym låt!

Smink

Nu har jag sminkat mig haha, brukar göra så efter att jag duschat. Känner mig så blottad och naken annars haha. Och så är de skönt på morgonen att bara behöva bättra på det från kvällen.
Dock ser jag lite ut som en transa på bilden, säkert i verkligheten också men de kan jag leva med för idag.
Fluffade också upp håret lite :D

Duschat

Nu sitter jag hära ren och fin :D har gjort de mesta som jag hade tänkt göra, dock har jag lite kvar, men de har jag ju hela natten på mig att fixa ;D
Sitter hära med gammlat smink och ofixat hår och känner mig ren och fin :D haha

Ah


Att göra mojs

I morgon så ska jag och Johanna åka in till stan! Vi har tänkt gå runt och fota lite och bara hade kul! Så håller på att fixa med saker för i morgon, jag gillar att fixa med saker inför något roligt :D
Detta är vad jag ska hinna med + lite mera som jag kommer på under dagens gång. Och måste ju hinna lata mig mellan varje grej, de kommer bli stressigt ;D
Nej men nu ska jag gå ut med hunden en lite sväng.
Hejdååå

Gårdagen

Hejhej, bloggade inte så mycket igår. Orkade inte och de var strömavbrott ett tag också.
Iaf så började gårdagen med att jag och Johanna gick på en promenad, sex km igen! Duktigt duktigt! De var riktigt fint väder ute, förutom att de blåste otroligt mycket! Man höll typ på att blåsa bort.
Min lilla hund Kim med sin käraste ägodel! :D
Johanna och det som är kvar av vägen.
Sedan kom de ännu mera vatten
Och även om Johanna hade påsar på fötterna så gick de inte att komma över, så vi vände och gick hem. Vi hade ju ändå gått hälften :D
Haha åh min lilla knubbis i vattnet C:
Nu sitter jag och käkar lite mat och dricker mumsig cola och ska börja fixa saker inför i morgon!

Åhh varför är man inte sjukt rik för?!

Jag har försökt hålla mig själv från att titta in på sko sidor osv, har inga pengar för skor just nu och blir bara ledsen när jag inser att jag inte kommer få äga dom, men idag så trillade jag in på en sida med dessa skönheter!
Såå vackra! Såå dyra!

Snart är de måndag

Så skönt för mig, och alla andra, som har lov! :D Var ute med hunden för en stund sedan, provade springa lite haha  typ hundra meter i skoterskorna :D, så är skönt trött. Hade tänkt se lite Simpsons och sedan sova.
Medans jag väntar på att de ska laddas ner så sitter jag och drömmer mig bort till Las Vegas!
åh vad jag vill åka dit, jag måste åka dit någon gång!

Ser de inte otroligt ut? :D

Söndag

Usch söndag är verkligen inte roliga dagar, även om man har lov. Så kommer nog inte blogga så mycket idag då jag faktiskt inte har så mycket att skriva ^^

Bild från weheartit.com

Mean girls 2

Nu blir de att se på Mean girls 2 och sedan sova, är riktigt trött faktiskt så lär nog inte orka se hela. Godnatt!


Spegel skor

Hittade dessa fina skor på en amerikans sida, ofc, och började fundera på varför sånna här saker inte finns att köpa i Sverige? Eller finns de kanske de? Dock var dom dyra $1,500.00.
Men om man hade varit snuskigt rik så hade dom nog trillat in i brevlådan ;D

Klicka på bilden för att komma till sidan.


photoshop mojs

Har suttit och photoshopat fröken Madonna och tänkte att ni kanske kan säga vad ni tycker osv? :D De skulle ju vara så roligt!


Inspiration


Jag vill ha

barbie



Promenad med Johanna och hundarna

Har precis kommit in från en lång promenad med Johanna och våra hundar! Riktigt skönt var de, speciellt när vädret var så fint! Dock blåste de en hel del men de var ändå jätte trevligt!

Skogs vägen vi gick efter, 6 km!

Massa vår vatten och mina skoter skor <3 Kunde gå i alla vatten pölar utan att bli de minsta blöt. Sådant är kärlek.

Men de kunde inte Johanna, för hon hade gympaskor.

Sedan blev vägen lite snöigare, men massa vatten fanns de ändå.
De var riktigt skönt och trevligt med en lång promenad, men nu är mina knubbiga små ben trötta så nu ska jag lata mig :D

vår!


God afton!

Försökte ta på mig lösögonfransar nyss men jag sög på de. Eller så var de limmet som var kasst, i vilket fall så skiter jag i att ha dom på. Sak ju bara vara hemma ^^ Dock hade de varit kul att prova och se hur man såg ut i dom, men får ta och öva och bli proffs eller nå :D
Proffs låter bra tycker jag.


Tuff chey.
Nej nu ska jag gå ut en sväng innan de blir hel mörkt.



SMIIIINK

Wiee wiee wiee, jag har fått mitt paket nu med massa smink! :D


Kulkul! Ska testa allt senare, har ändå förstört dagens smink genom att städa och få massa damm i ögonen.

Gargh

Nu har vi precis sänt våran talk show och fy fan va nervös jag var i början haha, min mage var jätte nervös, dock var de inga fina fjärilar som var där inne, nej de kändes som en stor stooor hammare som satt och slog sig lycklig.
Men de gick skit bra :D Den blev lätt den bästa! ;D Haha fick jätte ont i nacken av att sitta och tryck bort massa skratt och försöka se så normal ut som möjligt, de var inte lätt. Speciellt inte när dom bakom kamerorna stog och flina haha :D
Men alla var skit duktiga och de gick super smort!

Haha här sitter jag och försöker smy posa inne i klassrummet. Klarar lixom inte av de, de känns super wierd.
och snart ska man hem! Fy vad sköönt med loov.

Fredag fredag

Godmorgon!
Usch vad jag är trött. Fast de är ju fredag och inte så lång dag, och idag ska vi ju sända våra live showar, eller vad man nu kan kalla dom ^^
Läskigt och kul!
Och hemma har jag ett paket som jag längar över att få öppna, hoppas dagen skyndar sig så jag slipper vänta jätte länge...

Simpsons och Criminal minds

Jag har tänkt se lite Simpsons och sedan lite Criminal minds! Nice med lite cola till de :D Är sjukt trött så blir nog rätt tidig kväll ikväll, skönt att sova.

Ute

Var precis ute på en super kort promis, gick ner till badstranden eller ja... Stället där vattnet möter en strand. För de är inte många som badar där, typ ingen.

En del av min fina lilla by <3

Försökte ta ego bilder där också. Åh dom här blir ju bra tänkte jag, nu undrar jag om jag verkligen tittade ordenligt. För de blev ju rätt skakigt.


Trött

Nu har små kusinerna precis åkt hem, och fy vad skönt måste jag bara säga! Dom är små galna monster. Seriöst.
åh i morgon är de fredag allt :D Och sedan påsklov! Fy vad nice.
Och i morgon på skolan ska vi sända våran live-sända talkshow, fast bara ner till elevfiket, är inte så jätte nervös men är lite orolig över att jag  kommer börja gapskratta vilket inte får ske. Åh. Aja de blir kul iaf :D


Åh paket till mig!

Åh har fått en lapp av herr Postman (kvinna) att jag har ett paket som väntar på mig :D Dock kan jag inte springa och hämta ut de idag eftersom de är ca två mil bort. Hatar de. Ca tretio minuter med bil och tror inte någon i familjen orkar fara in till staden igen så får vänta tills i morgon :C Tycker dom borde göra så att man kan hämta ut paket hos affären här i byn! Åh de är inte kul att bo så här djupt in i norrlands skogar!


Torsdag

Hejhej, jag sitter i skolan som vanligt... Haha är på bättre humör än igår!
Iaf så fyller min mamma år idag, grattis till henne! Och Titanic sjönk för 99 år sedan idag.
Så idag blir de nog massa tårt ätande. Hade tänkt fara och gymma med Johanna men den lilla grisen har blivit sjuk. Tråkigt. Men men de är ju iaf rätt fint väder :D

Så här smart ser jag ut just nu.

Hörs väl senare! Hare gött!


Min dag

Ojoj, har inte bloggat nå idag :O Bestämde mig för att åka hem efter matten för jag inte mådde så bra, vilket var en rätt dum ide. Jag tänkte att jag skulle chansa och att någon säkert skulle stanna och ta upp mig efter den 8 km långa vägen hem. Gjorde någon de? Nej. Så efter att jag kom hem har jag varit helt slut. Har sovit och sovit och ska sova igen snart.

Den långa och hemska vägen som jag känner bättre än min egna mormor.

Jag i morse innan jag ens visste vad jag skulle gå mötes med under dagen.

Dagens inköp från HM :D

Mina knubbiga fingrar med en ring på sig.

Elle tidning

Min Elle tidning trillade in i postlådan idag så nu blir de att läsa den och se lite Simpsons, trevligt trevligt. Ska ta och göra lite kaffe också så de blir ännu trevligare!



Dagens köp


Dessa grejer köpte jag idag på HM, den lilla spray saken med Hello Kitty luktar jätte gott!

Jag när jag väntade på skjus hem, de var kallt :C
Vart tog de fina vädret vägen?

Godmorgon

Usch vad jag är trött, vaknar inte lika bra när jag inte får lyssna på musik uner bussresan. Har bara en lektion idag och läraren är sjuk på den så tänkte lite försiktigt smyga iväg innan vi riktigt slutat och gå på stan lite :D
Ses när jag kommer hem.

Inspiration


Blev ingen sova

Kunde inte somna om åh typiskt, aja får väl ta och vänta lite då helt enkelt. I morgon är blir de en bra dag igen slutar tidigare, elva!!!! :DSå ska efter skolan ta och köpa hårfärg till min bror och leta efter ett par ballerina och sneakers (Y) HM brukar ha biliga och fina, hoppas dom har några! Och kanske om jag hittar shortsen så blir de nog dom med :D



Varför jag bestämde att Barbie och Ken fick vara med på en bild vet jag inte. De kändes bra!

pust

Har precis städat mitt rum och ligger nu utslagen i min säng. Hur tusan kan de bli så mycket saker på golvet efter bara en vecka? Helt otroligt haha. Fickk pizza till middag idag! Gott gott, dock åt jag sån där fryst pizza till lunch så tror de blev lite mycket pizza för en dag ;D

Kanske borde gå ut med hunden för att få bort en liten pizza bit iaf... Men de är läskigt att gå i skogen, är alltid rädd för björnar, älgar och renar.

HAHA medans jag skrev detta inlägg somnade jag, så gick varken på någon promenad eller tvättade löshåret som jag hade tänkt men inte skrivit  ^^ Jobbigt haha.


Mina smycken har kommit!

Skulle skriva nå här i lördags men orkade inte, inte heller på fredagen.
Men nu till något roligt! :D Mina smycken har kommit!
Wiewiewie wieeee! Så kul och så fiina! :D


Nu väntar man bara på skorna och sminket! Skynda skynda skynda

Latlat mat

Nu sitter jag ensam i min soffa och ska strax se på lite jserye shore. Johanna och Maria har åkt hem för ett tag sedan, de var jättre trevligt att ha dom här! Vi har alltid roligt tillsammans :D Maten blev god också. Lägger upp bilder i morgon osv, är trött och lat just nu haha, ovanligt? Nej.



Dagens Sandy

Så här har jag sett ut idag typ, ibland tar min mobil faktiskt rätt bra bilder (Y)

Provade  med lite lila på läpparna, dock ögon skugga hehehe, de syns inte speciellt bra på bilden tråkigt nog.


En bättre bild på ögonen mhh

Snart hemhem

Snart är min skoldag över! Skönt :D Bara en timme kvar, får sluta lite tidigare så jag ska hinna med min buss hem. Vill ju inte behöva gå 8 km.
Dagens känns jätte bra, dock är de tråååkigt väder...

Åh, bilden får mig att lägnta tills mina smycken kommer! Någon som vet hur länge de ungefär tar att få saker från USA? Inte jätte länge va?


Jag idag

Så här ser jag ut just nu, butter som vanligt haha :D

Mitt hår ser flåttigt ut också, jätte roligt! Orkade inte platta mitt hår i morse så de är lite små lockigt.

Fredag morgon

Godmorgon!
Sitter i skolan och ska strax jobba vidare med vår talk show, den ska sändas live ner till elevfiket här på skolan :O
Och idag är de fredag, riktigt trevligt eller hur? :D
Ikväll ska Johanna och Maria komma till mig och jag ska laga någon god middag att bjuda på, haha, börjar jag bli en hemmafru nu? Har ju börjat laga mat oroande mycket haha. Fast jag gör de bara för att jag gillar god mat.

Hm ja vi får väl se hur det går :D


Inspiration


Trallaaala

Har precis haft matte prov i par! Och de gick väl bra, som tur var hamnade jag med en som kunde de mesta :D Nu sitter jag och väntar på att vi ska ha mediaproduktion, vi kommer nog jobba med våran talk-show tror jag ^^
Sedan svenska och sen hem!! Åh vad jag lägntar tills mina skor,smink och smycken kommer!! Varför kan dom inte komma nu för?! >:C


Norrsken

Hann fota norrsken nyss från balkongen, gick ner en sväng efter åt och när jag kom upp igen var det borta. De var tur att jag tog mig upp ur soffan just då alltså ;D



Maten

Maten blev jätte god :D hann dock inte ta några bilder innan den var i min stora mage ;D Tog dock nästan två timmar att laga men var verkligen värt de. Plus att de inte kändes så länge då man alltid hade något att göra. Prova!



Sandy ska laga mat

Hej, har inte kunnat blogga nå idag då vi inte har haft några lektioner där vi behövt datorn, istället var vi på teater! :D Alla älskar Norman hette den typ, och den var väl helt okej och rätt rolig.
Var och åt på Sub & co idag på lunchen som jag hade lovat Johanna :D Hon gjorde min kyckling macka nästan helt själv ;D God blev den iaf!
Och idag så ska jag ta och laga middag!
Hoppas jag lyckas annars blir jag ledsen :( haha
Ungsstekt kyckling och sötpotatis med fetaostcreme.

Klicka på bilden för att komma till receptet!



Beställt skor och massa smink!

Jag har precis beställt hem mina (ena) drömskor! :D Wiee kan inte vänta på att få hem dom och verkligen få känna på dom! :D
423,95 kronor kostade dom!

Smink :DDD


Inspiration


Sjukt trött!

Har precis kommit hem från en lång dag i skolan ^^ På idrotten idag så hade vi Body pump, och fy vad jobbigt de var! Fast jätte skönt efter åt. Fast mina armar gjorde ont så fort jag rörde dom ;D Dock kände jag  mig pigg efter åt, förutom i armarna då.
Köpte tröjan idag också, dock blev de en blommig variant. Läskigt, tror de är mitt första blommiga plaggn faktiskt :O Men den var fin,skön och billig :D Lägger upp bilden senare på den ( när jag orkar hålla i kameran)
De har varit jätte fint väder idag, sol och varmt. Gick och var jätte glad efter idrotten för att de var så fint väder.
på bussen hem träffade jag Johanna som börjat praoa på Sub & co, lovade henne att jag skulle komma dit och äta en macka någon gång i veckan :D


Ego time!


Tänkte bara posta en bättre bild på håret

Håret

Tänkte visa en liten bild på hur håret blev efter färgningen igår!

Blev rätt nöjd men lite för mörkt tycker jag, men de ljusnar ju efter ett tag och de kan jag leva med ;D

Hemma

Tjoho nu är jag hemma! Skönt, köpte aldrig tröjan idag för jag insåg att jag har en lång lunch i morgon att köpa den på ist! Så slapp jag stressa så mycket :D

Köpte detta ist :D

Måndag och skola

Godmorgon typ, just nu sitter jag i skolan och har lunch men orkar inte gå och äta så sitter ist med min lilla dator i knät :D Har bara en lektion till och sedan slutar jag! Skönt, dock blir de stressigt att hinna köpa tröjan från h&m innan bussen går. Slutar 1325 och bussen går 1400. Men jag tror jag ska hinna de :D
Åh är jätte sugen på Cola, men orkar inte springa och köpa... Får köpa de på vägen till bussen ist. Ibland suger de att vara lat ;D


Jersey shore!

Nu ska jag ta och titta på Jersey Shore, love it, och vänta på att de blir mat!
Känner mig reda att gå vidare, men sorgen över att ha sett klart Criminal minds är fortfarande stor. Hahah :D


Bilder från Tumblr

Färgar håret

Nu har jag kletat i lite färg i håret och har nu plast folie och en mössa på mig. orkar inte gå runt med en handuks truban som bara ramlar av hela tiden ^^ Vid nio tiden ikväll har jag tänkt skölja ur färgen så då får vi se hur de blir. Tror inte de kan bli värre än de var innan haha ^^

Bjuder på en gammal cam bild i hög kvalité...
Peace Out!

Söndag söndag söndag

Hejhej, snart är de dags för en ny vecka. Ser förvånande nog fram emot måndagen lite, ska bli skönt att komma ut ur huset. Har ju varit hemma en hel vecka! :O Om jag inte kommer här ifrån snart blir jag nog mentalt sjuk.
Ser också fram emot måndag för då har vi sovmorgon, bara två lektioner och slutar ett! Och då hinner jag köpa denna tröja från hm!

Hoppas bara den är fin på också, annars blir jag ledsen.
Hoppas de har smält bort nog med is inne i stan så jag kan ha mina klackar på mig :D

Amerikanska föreläsningar på nätet

För dej som är intresserad på att lyssna på bra föreläsningar från USA.
Dom har många olika ämnen från många olika skolor runt om i USA! :D
Klicka på bilden för att komma till sidan, själv sitter jag och lyssnar just nu!

Inspiration


28 unika besökare!

Åh va kul att så många så fort har hittat min blogg! :D Har haft 28 unika idag, vilket är typ... 27 mer än vad jag förväntade mig i början haha :D

Så där glad är jag. Faktiskt!
:D

Nöjd liten Sandra

Sitter här och är nöjd att jag äntligen orkat sminka mig och kamma håret! Och över att jag har en god cola! :D

Nöjd chej

Nej men alltså, vart tog min hals vägen?


God mat!

Åh vad jag är mätt just nu, har precis tryckt i mig kyckling nuggets från McDonalds! Men fy så gott de var :D
Skräpmat <3

MUMS! Nu är jag tjock och lycklig

Tråkigt väder


De är sjukt tråkigt väder ute idag. Bara massa grått, man ser inte ens om de är morgon eller kväll, hatar de! jag blir så förvirrad haha D:


Mitt lilla monster

Åh, mitt lilla Monster igår efter att han kommit hem från vetrinären, är han inte ursöt? :D Haha. Han hade munnen öppen jätte länge och såg jätte dum ut <3

Tio par lösögonfransar för ca 12 kr

Sidan som jag tipsade om tidigare, med massa fina billiga skor, har också jätte billiga lösögonfransar! Tio pak för ca kr. 12,19 kronor för att vara exakt ;D Kanske är värt att beställa? 
Hoppas verkligen att mamma fixar sitt internet kort snart så jag kan köpa en massa! Har väntat flera dagar ju haha

1,99 US dollar

Tråkig dag

Hej, just nu ligger jag i sängen med datorn och har super tråkigt! Har jätte lust att gå in någon fin park och fota och abra njuta av fint väder. Fast de går inte här, bara massa slask. Just nu hatar jag att bo här, finns inget roligt att göra.
Jag vill också känna mig fin, var så länge sedan jag kände mig fin. Men mitt hår är typ en röra. Ser ut som någon katt pissat på det, not nice! Ska ta tag i de i morgon och förhoppnings vis blir de bättre iaf :)
Är arg på mig själv att jag inte orkat kladda dit lite färg idag, aja ^^
Åt tacos i dag till middag!  Sjukt gott men åt för mycket så nu är min mage typ jätte stor och tung. Aja de var gott iaf! :D hehe

Min lilla katt har varit hos vetrinären idag och kastrerat sig, fått id märkning och någon spruta. Han var så söt och förvirrad när han kom hem, gick och vinglade och såg lite förvirrad ut :D
I morgon ska jag ut på en promenad, de har jag besämt! Även om de är sjukt tråkigt att gå här ute så ska jag de!

Nu ska jag sluta klaga/skriva så hare gött!


MÅSTE HA!!!!1111

Åhåhåh måste ha dom här skorna! Så fina


De är ju typ kopior på Christian louboutins skor, men orkar inte vänta i typ hundra år tills jag har råd med dom :D
Måste dock räkna ut hur jag ska ha råd med dom här skorna och Bordello skorna... Klurigt.



Tips på hemsida

Har hittat en bra hemsida med riktigt fina skor till bra priser som jag tänkte dela med mig av http://www.milanoo.com

Fina va? :D Båda kostar kring 200 svenska kronor styck!

Sidan har också denna fina kroppsdräckt!

Någon mer än jag som blir sugen på den? ;D Haha


Min dag

Har haft en väldigt ointressant dag idag, hade tänkt färga håret, som blivit piss fult, men orkade inte för jag vaknade senare än jag hade tänkt, får bli till helgen :D Jag har sett klart Criminal minds nu av de som finns att se just nu iaf. Så just nu har jag lite problem med att komma på vad jag ska göra med mitt liv tills nästa avsnitt ;D Haha näe, men de känns konstigt att vara utan dom haha :D
har fortfarande feber, dock är de bättre än tidigare i veckan, tjoho för de! De har varit riktigt fint väder idag också, massa sol! Gick till Birger, affären hära i byn, med hunden och köpte cola och man kände verkligen våren i luften! Skönt!

Kommer nog bli hemma i morgon, igen! Men kommer nog inte hamna så långt bak i skolarbetet då jag kan göra morgondagens lektioner hemifrån, så de gör ju saken lite bättre iaf :D

Där någonstans på marken bor jag!
Nu ska jag försöka sova, har varit små trött hela dagen.
Sleep tight!

Inspiration



RSS 2.0